Slovenščina
PrijavaRegistracija

BAGHERA Lesena garaža BENTLEY
129,95€ Brez DDV: 106,52€
Izjemno darilo!Ta velika lesena garaža, zasnovana v partnerstvu z Bentley, ima v treh nadstropjih veliko pripomočkov: dvigalo, 2 parkirna mesta, bencinsko črpalko in pralno postajo, omogoča odlične spuste za polno hitrost!TEHNIČNI PODATKI:Vel..
Izjemno darilo!Ta velika lesena garaža, zasnovana v partner...
BAGHERA Lesena sestavljanka CITROEN
15,95€ Brez DDV: 13,07€
Oblikovano s Citroën-om. Sestavljanka je lesena igrača. Poiščite emblematična vozila blagovne znamke "Aux Chevrons", kot so Mehari, tovornjak tipa H, Rosalie ali Traction, v njihovih uporabniških različicah.TEHNIČNI PODATKI:Velikost: (D/Š) 30..
Oblikovano s Citroën-om. Sestavljanka je lesena igrača. Poišč...
BAGHERA Leseni avto z oblikami
69,95€ Brez DDV: 57,34€
2 v 1 Leseni avto z oblikami. Avto se lahko povleče po tem ko v njega naložite vse modelčke različnih oblik- Zasnovan je v sodelovanju z Bentleyjem in pomaga pri razoju motoričnih sposobnosti in logičnega razmišljanja.TEHNIČNI PODATKI:Velikost: ..
2 v 1 Leseni avto z oblikami. Avto se lahko povleče po tem ko...
BAGHERA Mali leseni avtomobilčki
14,95€ Brez DDV: 12,25€
Zasnovan za otroke navdušene s znamko CITROEN-om, med katerimi je znani model Rosalie. Avtomobil je majhen model narejen iz lesa, ki omogoča da vaš malček preživi čudovite ure tega legendarnega avtomobilčka ...TEHNIČNI PODATKI:Velikost: (D/Š/V) 1..
Zasnovan za otroke navdušene s znamko CITROEN-om, med kater...
BAGHERA Vlečni leseni avtomobilček
34,95€ Brez DDV: 28,65€
Znani tovornjak tipa H, najbolj znano vozilo v Franciji. Vlečena igrača za največjega oboževalca znamke Citroen.TEHNIČNI PODATKI:Velikost: (D/Š/V) 18,5 cm x 8 cm x 12,5 cmPrimerno od 3 let naprej..
Znani tovornjak tipa H, najbolj znano vozilo v Franciji. Vleč...
Prikazujem 1 do 5 od 5 (1 strani)