Slovenščina
PrijavaRegistracija

DONE BY DEER Blazina za dojenje Happy dots
49,95€ Brez DDV: 40,94€
Naj pikice pocrkljajo vašega dojenčka med dojenjem! Done by Deer blazina za dojenje Happy dots je narejena iz koži prijaznih materialov. ..
...
DONE BY DEER Vsestranska blazina
69,95€ Brez DDV: 57,34€
Vsestranska blazina, ki v prvi fazi služi kot pripomoček za dojenje in cartanje, kasneje pa jo lahko otroci uporabijo kot dodatek v sobici, ..
...
DOOMOO Belly Mala blazina Akcija!
23,20€ 29,00€ Brez DDV: 19,02€
Med nosečnostjo lahko dodatna teža otroka in neudobni položaji v mirovanju privedejo do nenehnih bolečin v križu. Doomoo Belly je posebej zasnovan za podporo nosečim ženskam .Glede na to je ergonomske oblike, da se prilagodi nosečnici, podpira težo..
Med nosečnostjo lahko dodatna teža otroka in neudobni položaj...
DOOMOO Buddy Blazina za spanje Akcija!
54,40€ 68,00€ Brez DDV: 44,59€
DOOMOO Buddy je velika večnamenska blazina za otroka in za starše. Zaradi svoje oblike, svoje prilagodljivosti in mehkobe se lahko uporablja za spanje, dojenje ali počitek. Zagotovljeno je neprimerljivo udobje med nosečnostjo kot tudi med dojenjem ..
DOOMOO Buddy je velika večnamenska blazina za otroka in za st...
DOOMOO Softy Blazina za spanje ali dojenje Akcija!
35,20€ 44,00€ Brez DDV: 28,85€
DOOMOO SOfty je večnamenska blazina idealna za mater in otroka. Softy je idealen za dojenje in hranjenje vašega malčka. Otroku ob počitku ali sedenju ponuja izjemno udobje. Blazina bo pomagala materi in otroku, da se sprosti, se počuti varno in da ..
DOOMOO SOfty je večnamenska blazina idealna za mater in otrok...
ERGOBABY Blazina za dojenje
69,90€ Brez DDV: 57,30€
Nič ni bolj naravnega od dojenja. Za boljše počutje doječe mamice in novorojenčka, so na voljo blazine za dojenje različnih velikosti in materialov. Blazina za dojenje Ergobaby Nursing Pillow je izdelana iz spominske pene, ki omogoča še udobnejše d..
Nič ni bolj naravnega od dojenja. Za boljše počutje doječe ma...
Prikazujem 1 do 6 od 6 (1 strani)