Slovenščina
PrijavaRegistracija

CASABABY Zaščita za posteljo

59,00€ Brez DDV: 48,36€
Cena v nagradnih točkah: 5900
  • Proizvajalec: CasaBaby
  • Šifra: 590138
  • Nagradne točke: 59
  • Razpoložljivost: 6-8 tednov

Opis

Casababy je bilo ustanovljeno leta 1985 v Atenah, katerega je ustanovil Andreas Tzes,ki je s pridobivanjem izkušenj v proizvodnji pohištva iz starejših časov obrti, postavil podjetje v sam vrh prepoznavnosti na domačem trgu kot po celotnem svetu. Danes se podjetje osredotoča na sodobno in kakovostno pohištvo v otroškem programu, ki je tisto, kar naredi Casababy, da izstopa tudi na evropskem trgu. Pohištvo je zasnovano s pomočjo specializiranih oblikovalcev in z uporabo novih materialov in sodobnih strojev, s čimer se ustvari zelo posebno pohištvo, ki zadovolji tudi najbolj zahtevne kupce.


Filozofija podjetja je, da spoštuje otroka in okolje, ki temelji na strogih varnostnih standardih. Podjetje proizvaja otroško pohištvo iz masivnega sušenega bukovega lesa in MDF, z uporabo barv, ki so 100% primerna za vaše malčke. S svojim primarnim ciljem izdelave varnih otroških sob, večina postelj in predalniki izpolnjujejo ΕLΟΤ ΕΝ 716-1 & 2 in ΕLΟΤ ΕΝ 14.749 varnostni standard..


Podjetje ima 2 proizvodnji v regiji Atika, s kvalificirano delovno silo in popolnoma opremljen razstavni prostor za prikazovanje svojih izdelkov. Vsi izdelki so narejeni izključno v EU! Casababy ponuja lastnikom njihovih otroških izdelkov garancijo treh let, ki velja od datuma nakupa, ki pokriva odlično kakovost materialov in njeno pravilno delovanje.

Velikost: (D/V) 141cm x 32cm

Mnenja

napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro