Slovenščina
PrijavaRegistracija

Childhome


CHILDHOME   Košarica za igrače 20x20x32cm

14,90€ Brez DDV: 12,21€

Childhome koš za shranjevanje otroških igrač bo popestril sobico vašega malčka. Lahko ga kombinirate tudi z drugimi dodatki iz linije Childhome. Ravno prav velik za shranjevanje otroških igrač, kozmetike, spodnjega perila,... Dimenzije: 20x20..
Childhome koš za shranjevanje otroških igrač bo popestril sob...
CHILDHOME  Lesen obešalnik Stone

73,90€ Brez DDV: 60,57€

Lepo in uporabno leseno stojalo za obleke znamke Childhome. Obešalnik ima na vsaki strani kljukice za obešanje, po sredini pa palico. Na dnu ima polico - na katero se lahko postavijo škatle ali obutev. Lahko ga uporabite tako v otroški sobi..
Lepo in uporabno leseno stojalo za obleke znamke Childhome....
CHILDHOME  Lesen voziček

66,90€ Brez DDV: 54,84€

Vaš otrok si lahko pri prvih korakih pomaga ravno s tem lepim lesenim vozičkom - zabojnikom. Med ugotavljanjem kako ujeti ravnotežje, lahko pobirajo svoje najljubše igrače. Sprednji del lahko porišejo oz popišejo. Zaboj služi lahko tudi ..
Vaš otrok si lahko pri prvih korakih pomaga ravno s tem lepim...
CHILDHOME  Moses košara

54,00€ Brez DDV: 44,26€

Ta lepa košara 'Moses basket' je narejena iz trstja in kot nalašč za novorojenčka. Košarica ima priročne ročaje za nošenje. Mala vzmetnica je vključena v ceno. POZOR: Košara se lahko uporablja samo na stabilni in suhi površini. Primerno za ..
Ta lepa košara 'Moses basket' je narejena iz trstja in kot ...
CHILDHOME  Odprta omara za obleke Tipi

69,90€ Brez DDV: 57,30€

Odprta omara Childhome iz linije TIPI je idealna za vse male pustolovce. Na dnu ima polico za odlaganje, na vrhu pa palico za obešanje oblek. Omara je izdelana iz lesa in se lepo prilega celotni liniji Tipi (posteljni okvir Tipi, polička Tipi)..
Odprta omara Childhome iz linije TIPI je idealna za vse mal...
CHILDHOME  Škatla za igrače 29x32x32cm

19,90€ Brez DDV: 16,31€

Childhome koš za shranjevanje otroških igrač bo popestril sobico vašega malčka. Lahko ga kombinirate tudi z drugimi dodatki iz linije Childhome. Ravno prav velik za shranjevanje otroških igrač, kozmetike, oblačil,... Dimenzije: 29x32x32 cm M..
Childhome koš za shranjevanje otroških igrač bo popestril sob...
CHILDHOME Koš za igrače 60x32x32 cm

29,90€ Brez DDV: 24,51€

Childhome koš za shranjevanje otroških igrač bo popestril sobico vašega malčka. Lahko ga kombinirate tudi z drugimi dodatki iz linije Childhome. Ravno prav velik za shranjevanje otroških igrač ali kasneje kot koš za perilo. Dimenzije: 60 x 32..
Childhome koš za shranjevanje otroških igrač bo popestril sob...
CHILDHOME Otroški gugalnik

74,90€ Brez DDV: 61,39€

Childhome vam predstavlja Rocking  lesen gugalnik v obliki slončka, avta ali konjička, ki je idealen za razvoj otrokovega ravnotežja. Narejen je iz trde lesene konstrukcije in barvan z neškodljivimi barvami. Atraktiven videz bo vsakega malč..
Childhome vam predstavlja Rocking  lesen gugalnik v obli...
Prikazujem 1 do 8 od 21 (3 strani)