Slovenščina
PrijavaRegistracija

Dodatni popust

KAKO PRIDOBITI DODATNI POPUST?

Enostavno pri vsakem izdelku za katerega želite povprašati za dodatni popust kliknite na gumb PRIDOBI POPUST. V kolikor ste že vpisan uporabnik nam bo avtomatično posredovalo povpraševanje na naš naslov. V nasprotnem primeru vas opozori, da se morate vpisati (v kolikor še niste registriran uporabnik se je potrebno še registrirati). Mi bomo prejeli vašo zahtevo po povpraševanju in vam v najkrajšem možnem času odgovorili in sporočili kolikšna je višina popusta pri izdelku za katerega ste poslali povpraševanje.

Popust katerega lahko pridobite je različen glede na vsak posamični izdelek. Popusti se ne seštevajo in niso prenosljivi na druge izdelke ali druge uporabnike ter niso izplačljivi! Prav tako na izdelke kateri so že v AKCIJI ni mogoče pridobiti DODATNEGA POPUSTA!KAKO UPORABITI KODO KI SEM JO PRIDOBIL???


1.Ko ste se odločili kateri izdelek bomo kupili in ste prejeli kodo za dodatni popust se odpravite na spletno stran in dodate izdelek v košarico. Preden nadaljujete na blagajni pritisnete na gumb POGLEJ V KOŠARICO!

2. Nato se vam odpre košarica (prikaz na spodnji sliki), kjer pa lepo piše UPORABI KODO KUPONA. Pritisnete na tekst in odpre se vam spodnje polje!

3. V okvirček pred gumbom UPORABI KODO vnesete pridobljeno kodo iz vaše povratne e-pošte (primer: test123) in pritisnete UPORABI KODO! V kolikor ste vnesli veljavno kodo se vam bo pri izračunu dodala postavka (prikaz na sliki spodaj) in vam bo popravilo končno ceno za pridobljen popust.


4. Po uspešno vnešeni kodi vam izpiše zgoraj levo besedilo (prikaz na sliki spodaj). Nato je potrebno pritisniti na gumb NA BLAGAJNO ter zaključiti vaš nakup!Hvala za zaupanje POLNA KAHLICA!