Slovenščina
PrijavaRegistracija

DOODOO Medvedek

39,90€ Brez DDV: 32,70€
Cena v nagradnih točkah: 3990
  • Proizvajalec: Babiage
  • Šifra: 5400718000
  • Nagradne točke: 40
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Razpoložljive možnosti


Opis

V prvih mesecih življenja, je spanec, poleg hranjenja, najpomembnejša dobrina vašega otroka. To dejstvo je izjemno pomembno predvsem zato, ker se intenziven razvoj možganov otroka nadaljuje tudi po rojstvu in to predvsem med tem, ko otrok spi. Zagotavljanje optimalnih pogojev za spanec je zato izjemnega pomena za otrokovo prihodnost.
 
Poleg otrokovega spanca, je izjemnega pomena tudi zadostitev potrebe po kakovostnem spancu staršev, kajti le tako lahko otroku nudijo svojo polno moč, koncentracijo ter pomoč, ki jo naši »zakladki« tako zelo potrebujejo v prvih letih svojega življenja.
 

 
DooDoo medvedki v celoti zadovoljijo obe potrebi!
 
To ni običajna ninica!
Neodvisne raziskave so namreč pokazale, da se velika večina otrok ponoči zbuja, ker jih je strah teme ali tišine.
Do tretjega leta starosti, je običajno največja težava tišina, ker je otrok navajen, da je v maternici ves čas poslušal zvoke, sedaj pa se zbudi v tišini. Iz tega razloga se navadno otrok na noč zbudi 3-6x več kot bi se običajno.
Do prvega leta starosti samodejni predvajalnik zvoka maternice umiri otroka, da zaspi nazaj, razen v primeru, ko je resnično lačen. Po prvem letu starost, pa se predvaja zvok prijetne uspavanke (možnost prilagajanja zvoka, ki se predvaja).  
Ko otrok preraste potrebo po uspavanju, se lahko igrača predrugači v lutko za roko, s katero lahko vašemu najdražjemu pričarate nove nepozabne trenutke. Je tudi odlična ninica, praktični ježki na rokicah pa omogočajo, da se igračka obesi na ograjo posteljice.
 
Kako stvar deluje:
- ko otrok ponoči zajoka, se samodejno aktivira pred-nastavljen zvok maternice ali uspavanka, ki igra 5 min. in se nato samodejno izklopi
- če otrok ni dejansko lačen, zaspi nazaj.
- senzor je zelo občutljiv in dovzeten že za nežen jok
 
V paketu Babiage Doodoo dobite:
- visoko-kakovostno plišasto igračo, ki je izdelana iz anti-alergenskih materialov ter je izjemno nežna in prijetna na otip.
- zvočni predvajalnik z avtomatskim senzorjem, ki predvaja zvok maternice (popolnoma enak zvok kot ga otrok sliši v maternici) ali zvok uspavanke
 
Lastnosti produkta:
- lahko se pere v pralnem stroju pri temperaturi 30° C, ker vemo, da se zadeve kdaj tudi zamažejo
- lahko se suši v sušilnem stroju, ker vemo, da je lahko otrok brez ninice nočna mora
- ježek, da se igračka lahko priklene na ograjo posteljice. Ježki so zelo mehki in nežni, ne poškodujejo otrokovih nežnih ročic,
- oči in nosek so izvezeni, ker se zavedamo, da plastični deli lahko počijo in predstavljajo potencialno nevarnost za otroka. Na igračah ni plastičnih delov!
- naše ninice so skladne z vsemi zahtevami po varnosti, ki obstajajo na podlagi trenutnih regulativ v EU in še več, standardi so še višji in zadoščajo tudi bodočim zahtevam
- zvočni predvajalnik je rezultat dolgoletnih izkušenj v zvezi z zvoki maternice in zagotavlja najboljšo kakovost in avtentičnost zvoka
 
Zvočna naprava:
- zelo zanesljiva, da se prepreči odtujitev Doodoo-ja iz objema vašega otroka
- naprava se napaja iz standardnih baterij
- naprava je skladna z vsemi obstoječimi varnostnimi standardi
- naprava ima garancijo za okvare za obdobje 24 mesecev
- odlično za spanec staršev!
 
Nazadnje vendar ne najmanj pomembno, Doodoo pomaga staršem, da se končno malo bolj kakovostno naspijo, saj mikrofon v napravi, ki zaznava otrokov jok, nadomesti starša in njegovo tolaženje otroka.
Ta funkcija je posebej koristno za starše, ki ne želijo vstati ob vsakem najmanjšem joku otroka, ampak samo takrat, ko je otrok dejansko lačen, saj Doodoo nežno potolaži in zaziba otroka nazaj v spanec na naraven način.
 
Primerno za otroke v starosti 0-48 mesecev
Na voljo v modri, bež in roza barvi v obliki medvedka, zajčka ali kužka.
 
Otrok izdelka ne sme imeti pri sebi ko spi do starosti 3 mesecev, da ne bi prišlo do zadušitve.
 

 

Mnenja

napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro