Slovenščina
PrijavaRegistracija

Dostava

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je GOLD Ekspres in GLS, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito. Stroške dostave nosi vedno kupec. Poštnina znaša 2,90€ po Sloveniji! Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil v dogovorjenem roku, ki je naveden ob posameznem izdelku ali storitvi, najkasneje do 30 dni od potrditve naročila, razen v izrednih primerih kadar blago ali storitev ni na zalogi pri ponudniku niti pri dobavitelju .Za potrditev naročila se smatra dan vidnega prejetega nakazila. Ponudnik bo blago oziroma storitev dostavil na naslov, ki ga je kupec navedel za prevzem ob naročilu. Po predhodnem dogovoru je možen tudi osebni prevzem na samem sedežu podjetja v delovnem času kateri je naveden med pogoji poslovanja ali kontaktnimi informacijami! Maksimalna teža na posamezni paket je 50kg. V kolikor paket ali skupek paketov presega 50kg je pošiljko potrebno poslati v dveh ali več paketih oziroma glede na večjo težo pošiljke ravnati v skladu s pogoji pogodbenih partnerjev za dostavo pošiljk.

OPOZORILO: V kolikor ob dostavi paketa opazite že vidne poškodbe embalaže, kartona, škatle, ... vas prosimo, da že ob prevzemu podate zahtevek dostavljalcu za škodni zapisnik.


OPRAVLJAMO DOSTAVO POŠILJK TUDI PO EVROPI (cene se določajo individualno glede na težo paketa in državo dostave). Cene za dostave po Hrvaški so navedene v nadaljevanju. Za ceno dostave po ostalih članicah EU je potrebno pred naročilom poslati povpraševanje na mail info@polna-kahlica.si. Čas dostave se šteje od odpreme iz GLS centralnega skladišča v Sloveniji!

CENA POŠTNINE PO HRVAŠKI (glede na težo izdelka):
- od teže 10kg znaša poštnina 5,90€
- od teže 20kg znaša poštnina 6,90€
- od teže 30kg znaša poštnina 7,90€
- nad težo 30kg znaša poštnina 11,90€