Slovenščina
PrijavaRegistracija

Ergobaby


ERGOBABY 360 Nosilka

159,90€ Brez DDV: 131,07€

Ergobaby 360 kenguru omogoča udobno nošenje v štirih položajih: na trebuhu naprej, na trebuhu nazaj, na boku i na hrbtu. Kenguru omogoče zdravo in pravilno nošenje otroka v 4 položajih, ki so zdravi in udobni tako za otroka kot tudi za starše.Po pr..
Ergobaby 360 kenguru omogoča udobno nošenje v štirih položaji...
ERGOBABY Blazina za dojenje

69,90€ Brez DDV: 57,30€

Nič ni bolj naravnega od dojenja. Za boljše počutje doječe mamice in novorojenčka, so na voljo blazine za dojenje različnih velikosti in materialov. Blazina za dojenje Ergobaby Nursing Pillow je izdelana iz spominske pene, ki omogoča še udobnejše d..
Nič ni bolj naravnega od dojenja. Za boljše počutje doječe ma...
ERGOBABY Blazinica za grizenje

13,90€ Brez DDV: 11,39€

ERGOBABY Blazinica za grizenje je dodatek za malčke, ki se namesti na ročaje in omogoča grizenje, ko jim rastejo zobki. Na voljo je v beli ali rjavi barvi...
ERGOBABY Blazinica za grizenje je dodatek za malčke, ki se na...
ERGOBABY Omni 360 Nosilka

189,90€ Brez DDV: 155,66€

Ergobaby Omni 360 je nova ergonomska strukturirana mehka nosilka, ki nudi vse možnosti nošenja, ki jih potrebujete, ko vaš otrok raste, v eni nosilki. Nosilka Omni 360 je pripravljena za nošenje novorojenčka brez vstavka in omogoča vse položaje no..
Ergobaby Omni 360 je nova ergonomska strukturirana mehka nosi...
ERGOBABY Original ADAPT Nosilka

139,90€ Brez DDV: 114,67€

Ergobaby nosilka original adapt je ergonomsko oblikovana nosilka. Zasnovana je tako, da jo lahko uporabljate že od rojstva otroka dalje, torej ni potrebno dokupiti nobenega vstavka za novorojenčke. Nosilka omogoča tri različne načine noš..
Ergobaby nosilka original adapt je ergonomsko oblikovana ...
Ergobaby Original Nosilka

119,90€ Brez DDV: 98,28€

Ergobaby Original je najbolj priljubljen kenguru v svetu. Na tisoče otrok na svetu je svoje prve trenutke preživela prav v tem kengurujčku. Zaradi prave ergonomike je prilagojena vsakodnevnim aktivnostim, tudi dolgim sprehodom. - 100% bombažen k..
Ergobaby Original je najbolj priljubljen kenguru v svetu. Na ...
ERGOBABY Performance Nosilka

119,90€ Brez DDV: 98,28€

Za aktivno starše,ki želijo skupaj z svojeim otrokom biti športno aktivniza zabavo je Ergobaby Performance edinstvena nosilka. Ergobaby Performance ima mrežasto podlogo za optimalno zračnost tako da oba ostaneta suha saj odvaja odvečno vlago. ..
Za aktivno starše,ki želijo skupaj z svojeim otrokom biti špo...
ERGOBABY Slinček

19,90€ Brez DDV: 16,31€

ERGOBABY Slinček se namesti na sprednji del nosilke in je namenjen da zadrži in vpije slino vaših malčkov. Enostavno se sname in namesti. Lahko se tudi opere v pralnem stroju...
ERGOBABY Slinček se namesti na sprednji del nosilke in je nam...
Prikazujem 1 do 8 od 12 (2 strani)