Slovenščina
PrijavaRegistracija

BAGHERA Lesena garaža BENTLEY
129,95€ Brez DDV: 106,52€
Izjemno darilo!Ta velika lesena garaža, zasnovana v partnerstvu z Bentley, ima v treh nadstropjih veliko pripomočkov: dvigalo, 2 parkirna mesta, bencinsko črpalko in pralno postajo, omogoča odlične spuste za polno hitrost!TEHNIČNI PODATKI:Vel..
Izjemno darilo!Ta velika lesena garaža, zasnovana v partner...
BAGHERA Lesena sestavljanka CITROEN
15,95€ Brez DDV: 13,07€
Oblikovano s Citroën-om. Sestavljanka je lesena igrača. Poiščite emblematična vozila blagovne znamke "Aux Chevrons", kot so Mehari, tovornjak tipa H, Rosalie ali Traction, v njihovih uporabniških različicah.TEHNIČNI PODATKI:Velikost: (D/Š) 30..
Oblikovano s Citroën-om. Sestavljanka je lesena igrača. Poišč...
BAGHERA Leseni avto z oblikami
69,95€ Brez DDV: 57,34€
2 v 1 Leseni avto z oblikami. Avto se lahko povleče po tem ko v njega naložite vse modelčke različnih oblik- Zasnovan je v sodelovanju z Bentleyjem in pomaga pri razoju motoričnih sposobnosti in logičnega razmišljanja.TEHNIČNI PODATKI:Velikost: ..
2 v 1 Leseni avto z oblikami. Avto se lahko povleče po tem ko...
BAGHERA Mali leseni avtomobilčki
14,95€ Brez DDV: 12,25€
Zasnovan za otroke navdušene s znamko CITROEN-om, med katerimi je znani model Rosalie. Avtomobil je majhen model narejen iz lesa, ki omogoča da vaš malček preživi čudovite ure tega legendarnega avtomobilčka ...TEHNIČNI PODATKI:Velikost: (D/Š/V) 1..
Zasnovan za otroke navdušene s znamko CITROEN-om, med kater...
BAGHERA Vlečni leseni avtomobilček
34,95€ Brez DDV: 28,65€
Znani tovornjak tipa H, najbolj znano vozilo v Franciji. Vlečena igrača za največjega oboževalca znamke Citroen.TEHNIČNI PODATKI:Velikost: (D/Š/V) 18,5 cm x 8 cm x 12,5 cmPrimerno od 3 let naprej..
Znani tovornjak tipa H, najbolj znano vozilo v Franciji. Vleč...
ORIBEL Vertiplay - DOGODIVŠČINA V KROŠNJAH DREVES
39,90€ Brez DDV: 32,70€
G. Gosenici se zelo mudi, ko se plazi navzdol po velikem drevesu. Na poti navzdol zdrsi v stolp iz gob, se zaguga, pohiti z dirkalnikom in na koncu pristane na dnu. Gre za avanturo, polno zvokov in gibanja, ki se jo bodo otroci želeli znova i..
G. Gosenici se zelo mudi, ko se plazi navzdol po velikem drev...
ORIBEL Vertiplay - GLASBENA ŽELEZNIŠKA PROGA
19,90€ Brez DDV: 16,31€
Ta čarobni vlak bo učil glasbo in zabaval. Edinstvena železniška proga zavrti glasbeno melodijo, da pozdravi prihajajoči vlak. Ksilofon je mogoče uglaševati s privijanjem ali odvijanjem vijakov na vsaki leseni ploskvi, da dosežete natančno ug..
Ta čarobni vlak bo učil glasbo in zabaval. Edinstvena železni...
ORIBEL Vertiplay - HIŠA G. VEVERICE
29,90€ Brez DDV: 24,51€
Zasluži si ime in slavo, reši to zahtevno 6-delno igro. Edinstvena sestavljanka, ki buri domišljijo. 3 različne plasti pripovedujejo 3 različne zgodbe in številne podrobnosti spodbujajo malčka k opazovanju, štetju in izbiranju predmetov. P..
Zasluži si ime in slavo, reši to zahtevno 6-delno igro. Edins...
Prikazujem 1 do 8 od 15 (2 strani)