Slovenščina
PrijavaRegistracija

Inglesina


INGLESINA Baza

50,00€ Brez DDV: 40,98€

INGLESINA Baza je pripomoček katerega namestite v avtomobil in na bazo enostavno namestite lupinico samo na sistem klik. ..
INGLESINA Baza je pripomoček katerega namestite v avtomobil i...
INGLESINA Front Nosilka

75,00€ Brez DDV: 61,48€

Kengurujček je primeren za sprehode, igro in skupno preživljanje prostega časa z otrokom. Možno nošenje v obe smeri, obrnjen proti mami v prvih mesecih življenja in obrnjen navzven v naslednjih mesecih. Nastavljivi pasovi omogočajo lažje prilagajan..
Kengurujček je primeren za sprehode, igro in skupno preživlja...
INGLESINA Isofix baza

160,00€ Brez DDV: 131,15€

INGLESINA Isofix baza je pripomoček katerega namestite v avtomobil in na bazo enostavno namestite lupinico samo na sistem klik. Pogoj je da vaš avto vsebuje sistem ISOFix namestitve v avtomobilskih sedežih. ..
INGLESINA Isofix baza je pripomoček katerega namestite v avto...
INGLESINA Komarnik

26,00€ Brez DDV: 21,31€

..
.....
INGLESINA My baby bag Torba

59,00€ Brez DDV: 48,36€

MY BABY BAG je večnamenska torba za pripomočke. Neprecenljiv pripomoček pri potovanju z otrokom. Prostorna, čvrsta in opremljena s toplotnim žepom in številnimi predali. Opremljena je tudi z velikim organizatorjem, ki omogoča večjo in hitrejšo pr..
MY BABY BAG je večnamenska torba za pripomočke. Neprecenlji...
INGLESINA Otroški voziček Classica

1.570,00€ Brez DDV: 1.286,89€

Elegantna oblika, ki temelji na tradicionalnih otroških vozičkih z Britanskih sodišč je vedno naredila ta voziček ikono elegance in stila. Strogi standardi kakovosti zasnove in uporabe ter uporaba tradicionalnih načinov izdelave vozička doprinesejo..
Elegantna oblika, ki temelji na tradicionalnih otroških vozič...
INGLESINA Otroški voziček Quad

899,00€ Brez DDV: 736,89€

Na podvozje vozička Quad lahko zlahka pritrdite različne elemente kompleta Inglesina. Quad z velikimi kolesi skupaj z krogličnimi ležaji, daje občutek lahkotnosti in istočasno trdnost. Patentirano zlaganje Inglesina skupno z ročajem omogočajo enost..
Na podvozje vozička Quad lahko zlahka pritrdite različne elem...
INGLESINA Otroški voziček Trilogy

799,00€ Brez DDV: 654,92€

Trio TRILOGY je eleganten, uporaben komplet, ki je izredno enostaven za uporabo. Odlikujejo Italijanska eleganca, udobje, moderna tehnološka zasnova, izjemne barve ter možnost izbire barve ogrodja.Voziček trilogy je mestni voziček, ki je zasnovan z..
Trio TRILOGY je eleganten, uporaben komplet, ki je izredno en...
Prikazujem 1 do 8 od 21 (3 strani)