Slovenščina
PrijavaRegistracija

BOBA 4G Nosilka Akcija!
106,21€ 124,95€ Brez DDV: 87,06€
Ergonomska nosilka, dizajnirana s pomočjo alpinistov, je odlična alternativa klasičnim nahrbtnikom in kengurujčkom! Zaradi oblazinjenih naramnic, strukturiranega pasu in možnosti enostavnega nošenja na hrbtu nudi staršu najvišjo mero udobja tu..
Ergonomska nosilka, dizajnirana s pomočjo alpinistov, je...
BOBA Wrap Nosilka Akcija!
38,21€ 44,95€ Brez DDV: 31,32€
Boba Wrap je idealna nosilka tako za prve mesece z dojenčkom, kot tudi kasneje. Zelo primeren za "kengurujčkanje" nedonošenčkov,  kontakt "koža na kožo", enostavno dojenje, ter na splošno pomirjanje in povezovanje z vašim dojenčkom, saj otrok ..
Boba Wrap je idealna nosilka tako za prve mesece z dojenčkom,...
ERGOBABY 360 Nosilka
159,90€ Brez DDV: 131,07€
Ergobaby 360 kenguru omogoča udobno nošenje v štirih položajih: na trebuhu naprej, na trebuhu nazaj, na boku i na hrbtu. Kenguru omogoče zdravo in pravilno nošenje otroka v 4 položajih, ki so zdravi in udobni tako za otroka kot tudi za starše.Po pr..
Ergobaby 360 kenguru omogoča udobno nošenje v štirih položaji...
ERGOBABY Blazinica za grizenje
13,90€ Brez DDV: 11,39€
ERGOBABY Blazinica za grizenje je dodatek za malčke, ki se namesti na ročaje in omogoča grizenje, ko jim rastejo zobki. Na voljo je v beli ali rjavi barvi...
ERGOBABY Blazinica za grizenje je dodatek za malčke, ki se na...
ERGOBABY Omni 360 Nosilka
189,90€ Brez DDV: 155,66€
Ergobaby Omni 360 je nova ergonomska strukturirana mehka nosilka, ki nudi vse možnosti nošenja, ki jih potrebujete, ko vaš otrok raste, v eni nosilki. Nosilka Omni 360 je pripravljena za nošenje novorojenčka brez vstavka in omogoča vse položaje no..
Ergobaby Omni 360 je nova ergonomska strukturirana mehka nosi...
ERGOBABY Original ADAPT Nosilka
139,90€ Brez DDV: 114,67€
Ergobaby nosilka original adapt je ergonomsko oblikovana nosilka. Zasnovana je tako, da jo lahko uporabljate že od rojstva otroka dalje, torej ni potrebno dokupiti nobenega vstavka za novorojenčke. Nosilka omogoča tri različne načine noš..
Ergobaby nosilka original adapt je ergonomsko oblikovana ...
Ergobaby Original Nosilka
119,90€ Brez DDV: 98,28€
Ergobaby Original je najbolj priljubljen kenguru v svetu. Na tisoče otrok na svetu je svoje prve trenutke preživela prav v tem kengurujčku. Zaradi prave ergonomike je prilagojena vsakodnevnim aktivnostim, tudi dolgim sprehodom. - 100% bombažen k..
Ergobaby Original je najbolj priljubljen kenguru v svetu. Na ...
ERGOBABY Performance Nosilka
119,90€ Brez DDV: 98,28€
Za aktivno starše,ki želijo skupaj z svojeim otrokom biti športno aktivniza zabavo je Ergobaby Performance edinstvena nosilka. Ergobaby Performance ima mrežasto podlogo za optimalno zračnost tako da oba ostaneta suha saj odvaja odvečno vlago. ..
Za aktivno starše,ki želijo skupaj z svojeim otrokom biti špo...
Prikazujem 1 do 8 od 18 (3 strani)