Slovenščina
PrijavaRegistracija

Nuna


NUNA Globoka košara IVVI SAVI

250,00€ Brez DDV: 204,92€

Nuna IVVI SAVI košarica za novorojenčke je ustvarjena za sanjska prva mala potovanja.IVVI SAVI ponuja vašemu dojenčku prvovrstno udobno vožnjo. Idealna je za krajši potep po mestu ali daljši sprehod. Stilsko dovršena in izjemno praktična košarica i..
Nuna IVVI SAVI košarica za novorojenčke je ustvarjena za sanj...
NUNA Leaf Lok z igračkami

39,00€ Brez DDV: 31,97€

Igralni lok s setom visečih igračk za ležalnik NUNA LEAF – za pozitiven vpliv na otrokov razvoj motorike in čutnih zaznavOblikovalci priznane nizozemske blagovne znamke Nuna so navdih za obliko gugalnika / ležalnika LEAF in za njegovo delovanje dob..
Igralni lok s setom visečih igračk za ležalnik NUNA LEAF – za...
NUNA LEAF WIND - naprava za neprekinjeno gibanje gugalnika

119,00€ Brez DDV: 97,54€

To je NUNA LEAF WIND naprava za neprekinjeno gibanje gugalnika.To pomirjujoče gibanje je zdaj lahko neprekinjeno, zahvaljujoč NAPRAVI LEAF WIND. Naprava ustvarja mehko in prijetno zibanje ležalnika NUNA LEAF. S samo enim klikom na napravo in LEAF W..
To je NUNA LEAF WIND naprava za neprekinjeno gibanje gugalnik...
NUNA LEAF Zaščitna strešica

39,00€ Brez DDV: 31,97€

Zaščitna strešica za ležalnik NUNA LEAF – za zaščito proti sončnim žarkom z dodano mrežico proti mrčesuOblikovalci priznane nizozemske blagovne znamke Nuna so navdih za obliko gugalnika / ležalnika LEAF in za njegovo delovanje dobili ob opazovanju ..
Zaščitna strešica za ležalnik NUNA LEAF – za zaščito proti so...
NUNA Otroški voziček IVVI SAVI

850,00€ Brez DDV: 696,72€

Voziček kot iz sanj! To je voziček Nuna IVVI SAVI, s katerim boste v vseh pogledih izstopali. Čudovit moderen dizajn v izbranih sodobnih barvnih odtenkih; kaviar črni, indigo modri, temno in svetlo sivi barvi, funkcionalno izpopolnjen in resnično p..
Voziček kot iz sanj! To je voziček Nuna IVVI SAVI, s katerim ...
NUNA Otroški voziček PEPP LUXX

319,00€ Brez DDV: 261,48€

Voziček Nuna PEPP LUXX – naj se najlepša dogodivščina vašega življenja prične!Nuna PEPP LUXX je popoln sopotnik za vsako družino, ki ljubi naravo in dogodivščine; na potepu po mestu, na dnevnem izletu ali na daljšem potovanju. Nuna PEPP LUXX je pra..
Voziček Nuna PEPP LUXX – naj se najlepša dogodivščina vašega ...
NUNA Počivalnik LEAF

199,00€ Brez DDV: 163,11€

Ležalnik Nuna LEAF – mehek kot oblaček vašega malčka zaziblje v sladek spanecOblikovalci priznane nizozemske blagovne znamke Nuna so navdih za obliko gugalnika / ležalnika LEAF in za njegovo delovanje dobili ob opazovanju čudovitega prizora v narav..
Ležalnik Nuna LEAF – mehek kot oblaček vašega malčka zaziblje...
NUNA Počivalnik LEAF CURV

229,00€ Brez DDV: 187,70€

Ležalnik Nuna LEAF CURV – mehek kot oblaček vašega malčka zaziblje v sladek spanecOblikovalci priznane nizozemske blagovne znamke Nuna so navdih za obliko gugalnika / ležalnika LEAF CURV in za njegovo delovanje dobili ob opazovanju čudovitega prizo..
Ležalnik Nuna LEAF CURV – mehek kot oblaček vašega malčka zaz...
Prikazujem 1 do 8 od 10 (2 strani)