Slovenščina
PrijavaRegistracija

Oribel


ORIBEL Cocoon

199,00€ Brez DDV: 163,11€

COCOON™ STOLČEK ZA HRANJENJE Navdihnjen z eleganco metulja se Cocoon ™ pretvori iz udobnega počivalnika v stolček za hranjenje s svojim edinstvenim in ergonomsko oblikovanim držalom za hrano in pijačo. Coc..
COCOON™ STOLČEK ZA HRANJENJE ...
ORIBEL Portaplay

149,90€ Brez DDV: 122,87€

PORTAPLAY ™ PRILAGODLJIV AKTIVNOSTNI CENTER Shranjevanje, igra, prilagodljivost. Je potrebno še kaj dodati? Dojenčka zabava s poskoki in čudovitimi učnimi igračam..
PORTAPLAY ™ PRILAGODLJIV AKTIVNOSTNI CENTER ...
ORIBEL Portaplay - OTROŠKI STOLI

39,90€ Brez DDV: 32,70€

Naj bo sprememba iz PortaPlay aktivnostnega centra v igralno mizo še bolj dovršena s pomočjo ujemajočih se stolčkov za najmlajše. Zaradi svoje robustnosti in lahkosti so stoli izdelani tako, da so ravno primerne višine za otroke do 5 let starost..
Naj bo sprememba iz PortaPlay aktivnostnega centra v igralno ...
ORIBEL Portaplay - PAPIR ZA USTVARANJE

29,90€ Brez DDV: 24,51€

Spodbudite domišljijo vašega malčka z našim PortaPlay papirjem za ustvarjanje v roli. Stabilno leseno stojalo se varno pritrdi na mizo PortaPlay in se ne prevrne. Zaradi gladkih površin in enostavne funkcije trganja je stojalo popolnoma varno ..
Spodbudite domišljijo vašega malčka z našim PortaPlay papirje...
ORIBEL Vertiplay - DOGODIVŠČINA V KROŠNJAH DREVES

39,90€ Brez DDV: 32,70€

G. Gosenici se zelo mudi, ko se plazi navzdol po velikem drevesu. Na poti navzdol zdrsi v stolp iz gob, se zaguga, pohiti z dirkalnikom in na koncu pristane na dnu. Gre za avanturo, polno zvokov in gibanja, ki se jo bodo otroci želeli znova i..
G. Gosenici se zelo mudi, ko se plazi navzdol po velikem drev...
ORIBEL Vertiplay - GLASBENA ŽELEZNIŠKA PROGA

19,90€ Brez DDV: 16,31€

Ta čarobni vlak bo učil glasbo in zabaval. Edinstvena železniška proga zavrti glasbeno melodijo, da pozdravi prihajajoči vlak. Ksilofon je mogoče uglaševati s privijanjem ali odvijanjem vijakov na vsaki leseni ploskvi, da dosežete natančno ug..
Ta čarobni vlak bo učil glasbo in zabaval. Edinstvena železni...
ORIBEL Vertiplay - HIŠA G. VEVERICE

29,90€ Brez DDV: 24,51€

Zasluži si ime in slavo, reši to zahtevno 6-delno igro. Edinstvena sestavljanka, ki buri domišljijo. 3 različne plasti pripovedujejo 3 različne zgodbe in številne podrobnosti spodbujajo malčka k opazovanju, štetju in izbiranju predmetov. P..
Zasluži si ime in slavo, reši to zahtevno 6-delno igro. Edins...
ORIBEL Vertiplay - OKROG IN OKROG Z G. MEDVEDOM

19,90€ Brez DDV: 16,31€

Pridi sonce, pridi dež, gospod Medved vedno vozi svoj vlak. Malčki lahko pomagajo g. Medvedu iti hitreje z vrtenjem njegovih koles, ob vsakem vrtljaju pa se iz dimnika dvigajo dimni oblaki. Otroci bodo radi gledali vse aktivnosti in gibanje t..
Pridi sonce, pridi dež, gospod Medved vedno vozi svoj vlak. M...
Prikazujem 1 do 8 od 14 (2 strani)