Slovenščina
PrijavaRegistracija

EASYWALKER Otroški voziček Buggy+
229,90€ Brez DDV: 188,44€
Ko eleganca sreča kompaktnost nastane otroški voziček Easywalker Buggy +.Naj vaša domišljija dobi krila in doživite vsak dan čudovito pustolovščino z Easywalker športnim vozičkom. Lahek voziček, ki se vozi kot sanje.  Lastnosti: mod..
Ko eleganca sreča kompaktnost nastane otroški voziček Ea...
EASYWALKER Otroški voziček DISNEY XS
269,00€ Brez DDV: 220,49€
Iščete moden športni voziček, ki je praktičen za uporabo hkrati pa ga bo vaš otrok naravnost oboževal? Sliši se kot magija, kajne? Spoznajte novo Disney Easywalker Buggy XS kolekcijo. Ta mali prijatelj ima vse: moden Disney dizajn, je lahek a..
Iščete moden športni voziček, ki je praktičen za uporabo hkra...
EASYWALKER Otroški voziček MINI
244,90€ Brez DDV: 200,74€
Naj vaša domišljija dobi krila in doživi čudovito pustolovščino z Easywalker vozičkom MINI. Lastnosti: Moderni voziček primeren za otroke od rojstva do 20 kgLahko aluminijasto ogrodje, le 6,5 kgHrbtni naslon nastavljiv v 4 položajeMožnost nastavi..
Naj vaša domišljija dobi krila in doživi čudovito pustolovšči...
EASYWALKER Otroški voziček MINI Buggy+
239,90€ Brez DDV: 196,64€
Ko eleganca sreča kompaktnost nastane otroški voziček Easywalker Buggy+.Naj vaša domišljija dobi krila in doživite vsak dan čudovito pustolovščino z Easywalker športnim vozičkom. Lahek voziček, ki se vozi kot sanje.  Lastnosti: mode..
Ko eleganca sreča kompaktnost nastane otroški voziček Ea...
EASYWALKER Otroški voziček MINI XS
269,00€ Brez DDV: 220,49€
Kaj se zgodi, če združite kul videz s praktičnimi funkcijami? Novi MINI Easywalker Buggy XS. Ta mali prijatelj ima vse: moden dizajn, je lahek a hkrati zelo kompakten, zložite ga lahko s samo eno roko in vzamete ga lahko s sabo na letalo. up..
Kaj se zgodi, če združite kul videz s praktičnimi funkcijami?...
ELODIE DETAILS Športni voziček
299,00€ Brez DDV: 245,08€
Elodie Details ponosno predstavlja marela voziček, kjer si dizajn in praktičnost podata roko. Izkaže se kot odličen sopotnik na potovanju, potepu po mestu ali shoppingu. Enostavno zložljiv, lahek in vodljiv, bo vašim malčkom nudil maksimaln..
Elodie Details ponosno predstavlja marela voziček, kjer si ...
iCANDY Otroški voziček Apple 2 Pear
674,00€ Brez DDV: 552,46€
Ste družina, ki raste skozi čas? Potem je voziček Apple 2 Pear tisto, kar iščete. ICandy Apple 2 Pear je bil zasnovan za nadgradnjo na iCandy Pear 2 multi-mode sistem za dvojni voziček, kot in kadar je to potrebno.  Če imate dvojčke ali dva ..
Ste družina, ki raste skozi čas? Potem je voziček Apple 2 P...
iCANDY Otroški voziček ORANGE
1.115,00€ Brez DDV: 913,93€
iCandy Orange je najnovejši sestav otroškega vozička iz iCandyjevega dizajnerskega studija. Voziček vam omogoča prevoz enega ali več otrok naenkrat. Premeren je za vse terene, Orange odlikujejo stil, vhunska fleksibilnost in praktičnost.dodatno..
iCandy Orange je najnovejši sestav otroškega vozička iz iCa...
Prikazujem 1 do 8 od 59 (8 strani)