Slovenščina
PrijavaRegistracija

BAGHERA Bencinska črpalka
129,95€ Brez DDV: 106,52€
Izpopolnite vožnjo s to nostalgično bencinsko črpalko. Lepa kovinska bencinska črpalka za polnjenje majhnih super-avtomobilov. Ročaj je funkcionalen in z vsakim obratom oddaja "zvok". Upogljiva cev se lahko odstranijo iz njene podlage. Dimenzija: D..
Izpopolnite vožnjo s to nostalgično bencinsko črpalko. Lepa k...
BAGHERA Poganjalček RACER MONOCHROMES
89,95€ Brez DDV: 73,73€
Pripravite se na divjo vožnjo! Na poganjalčku baghera Racer, kovinskega praktičnega avtomobila, ki je zelo enostaven za rokovanje, ki poskrbi za zgodnje izkušnje velikih dirk v domišljiji vašega malčka.OPOZORILA:Ni primerno za uporabo otrokom st..
Pripravite se na divjo vožnjo! Na poganjalčku baghera Racer,...
BAGHERA Poganjalček RIDER
149,95€ Brez DDV: 122,91€
Riders je novi XL poganjalček od znamke Baghera! S svojo dolžino 90 cm in velikimi kolesi, je super poganjalček! Močno in zelo okretno ohišje pripomore do daljše in prijetne vožnje vašega malčka. OPOZORILA:Ni primerno za uporabo otrokom starejšim o..
Riders je novi XL poganjalček od znamke Baghera! S svojo dolž...
BAGHERA Poganjalček SPEEDSTER
99,95€ Brez DDV: 81,93€
Vaš otrok bo doživel nekaj posebnega, s tem odličnim hitrostnim poganjalčkom Speedster! Narejen je s prevlečenim sedežem, robustnim kovinskim ogrodjem in gumijastimi kolesi. Odlično darilo za prvi rojsti dan!OPOZORILA:Ni primerno za uporabo otrokom..
Vaš otrok bo doživel nekaj posebnega, s tem odličnim hitrostn...
BAGHERA Poganjalček SPEEDSTER AVION
109,95€ Brez DDV: 90,12€
Ta vožnja na poganjalčku AVION je tisto, kar sanjari vsak mladi aviator! Narejen je tako, da traja, s prevlečenim sedežem, robustnim kovinskim delom in gumijastimi kolesi. OPOZORILA:Ni primerno za uporabo otrokom starejšim od treh let, zaradi nezad..
Ta vožnja na poganjalčku AVION je tisto, kar sanjari vsak mla...
BAGHERA prikolica RIDER
54,95€ Brez DDV: 45,04€
Vprašali ste za to, naredili smo jo! Sedaj na voljo prikolice za prevažanje najljubših igrač vaših dragih voznikovih. Na voljo je komplet za montažo. Dimenzija: D 36 x V 15 x Š 18 cm..
Vprašali ste za to, naredili smo jo! Sedaj na voljo prikoli...
BAGHERA Set znakov
54,99€ Brez DDV: 45,07€
Osnovni set 3 preprostih znakov za promet. Dimenzija: V 86cm..
Osnovni set 3 preprostih znakov za promet. Dimenzija: V 86cm....
BAGHERA Troba
9,95€ Brez DDV: 8,16€
Troba za avtomobile  je bistven pripomoček za vašega malega pilota. Lahko ga pritrdite na ročaj vetrobranskega stekla Classic Baghera, kot tudi na kamionski tovornjak...
Troba za avtomobile  je bistven pripomoček za vašega mal...
Prikazujem 1 do 8 od 13 (2 strani)