Slovenščina
PrijavaRegistracija

BLOOM Fresco chrome - Blazinica
75,00€ Brez DDV: 61,48€
BLOOM Fresco chrome - Blazinica je dodatek, ki se namesti na stolček za hranjenje Fresco. Na voljo je v 13 različnih barvnih odtenkih. V osnovnem kompletu sta mala in velika blazinica z varnostnimi pasovi. LASTNOSTI: nastavljiv 5-točkovni obl..
BLOOM Fresco chrome - Blazinica je dodatek, ki se namesti na ...
BLOOM Fresco chrome - Stolček za hranjenje
470,00€ Brez DDV: 385,25€
Posodobljeni stol, ki še vedno ohranja prepoznavno linijo in vse elemente, zaradi katerih je postal predhodnik Fresco eden najbolj priljubljenih stolov za hranjenje na svetu, novost pa je ob manjših oblikovalskih posodobitvah ter še preprostejšem i..
Posodobljeni stol, ki še vedno ohranja prepoznavno linijo in ...
BLOOM Universal Snug - Vstavek
29,90€ Brez DDV: 24,51€
BLOOM Universal Snug - Vstavek ki je primeren za počivalnike, stolčke za hranjenje in podobne zadeve blagovne znamke BLOON. Zagotavlja mehko oblazinjenje in vrhunsko udobje za novorojenčke do 12 mesecev. LASTNOSTI:100% bombažna tkaninaomogoča p..
BLOOM Universal Snug - Vstavek ki je primeren za počivalnike,...
CHILDHOME Otroški stol Evolu 2
169,90€ Brez DDV: 139,26€
Childhome Evolu 2v1 trendovski otroški stol je narejen za vašega malčka od 6 meseca starosti dalje oz. ko otrok samostojno sedi. Minimalistični dizajn otroškega stola je na voljo v treh barvah: bela/natur, antracit/antracit in antracit/natur..
Childhome Evolu 2v1 trendovski otroški stol je narejen za vaš...
CHILDHOME Pladenj za EVOLU stol
44,90€ Brez DDV: 36,80€
Pladenj za stol Evolu je izdelan iz visokokvalitetne plastike. Nastavljiv po globini. Zelo enostaven za vzdrževanje: madeže preprosto odstranite z vlažno krpo. Na voljo v beli ali antracit barvi. Mere : 34 x 50 x 5 cm..
Pladenj za stol Evolu je izdelan iz visokokvalitetne plasti...
CHILDHOME Sedežna blazina za Evolu
34,90€ Brez DDV: 28,61€
Lepa sedežna blazina je narejena iz 80% bombaža in 20% poliestra. Blazina lepo popestri stol za hranjenje znamke Childhome Evolu. Vašemu otroku ponuja dodatno mehkobo in podporo med sedenjem.  Blazina ima tudi odprtine za varnostne pasove, da ..
Lepa sedežna blazina je narejena iz 80% bombaža in 20% polies...
CHILDHOME Univerzalna blazina Angelska krila
44,90€ Brez DDV: 36,80€
Lepa univerzalna sedežna blazina je narejena iz najmehkejšega bombaža - jersey. Blazina ima lepa angelska krila na obeh straneh in lepo popestri stol za hranjenje ali športni otroški voziček. Vašemu otroku ponuja dodatno mehkobo in podpo..
Lepa univerzalna sedežna blazina je narejena iz najmehkejšega...
CHILDHOME Univerzalna blazina Zajček
44,90€ Brez DDV: 36,80€
Lepa univerzalna sedežna blazina je narejena iz najmehkejšega bombaža - jersey. Blazina je v obliki zajčka in lepo popestri stol za hranjenje ali športni otroški voziček. Vašemu otroku ponuja dodatno mehkobo in podporo med ležanjem ali s..
Lepa univerzalna sedežna blazina je narejena iz najmehkejšega...
Prikazujem 1 do 8 od 36 (5 strani)