Slovenščina
PrijavaRegistracija

Točke zvestobe

KAJ SO TOČKE ZVESTOBE?


Točke zvestobe pridobivate z vsakim nakupom izdelka v naši spletni trgovini POLNA-KAHLICA.SI. Vsak kupec pridobi na svoj račun vrnjen 1% vrednosti nakupa. Točke lahko kasneje tudi kupec uporabi ob naslednjem nakupu in jih vnovči, pri čemer je vrednost 1 točke vedno 0,01€ (1 cent). Točke so vam dodeljene, ko je vaš nakup v naši spletni trgovini zaključen (status vašega naročila preide v končano).KAKO LAHKO VNOVČIM TOČKE?


Točke vnočite pred nakupom s pritiskom na gumb KOŠARICA kjer se vam v spodnjem delu prikaže možnost UPORABI NAGRADNE TOČKE kjer vam v oklepaju piše število vaših točk in v samem oknu koliko je možnost porabe točk. V okno vpišete količino, ki jo želite uporabiti in pritisnete potrdi.Ob potrditvi in odštetju porabljenih točk se vam v seštevku za plačilo pokaže dodatna postavka BONUS TOČKE pri čemer vam je v oklepajih navedeno koliko ste jih vnovčili in na desni koliko v znesku (v evrih) je bilo odštetega od končnega zneska za plačilo. Za na daljevanje izberete desno spodaj NA BLAGAJNO v kolikor želite zaključiti nakup ali pa levo spodaj NADALJUJ Z NAKUPOM v kolikor želite še kaj dodati v košarico.


* V kolikor prekličete naročilo in celoten nakup preide v ukinjeno ali preklicano stanje, se vse točke, ki ste jih pridobili odstranijo iz vašega računa.

** Višina točk se vedno pridobi na osnovno ceno izdeka. Torej če je izdelek v akciji boste vi pridobili točne polne cene.